Implementatie van software

Up and Running zonder zorgen

Een nieuw softwaresysteem is een té grote investering om het vervolgens te laten mislukken. In bedrijven ontbreekt het vaak aan technische kennis om IT zelf te implementeren. Gelukkig kun je naast een actieplan en projectmanagement ook rekenen op Conics voor de technische implementatie van software in je bedrijf. We hebben de juiste expertise om het systeem correct te laten werken.

Boost de bedrijfswerking

De technische implementatie gebeurt volgens een duidelijke structuur. In elke fase zijn de (hoofd) gebruikers nauw betrokken en kunnen ze oefenen en feedback geven. Op deze manier kunnen mogelijke fouten en errors worden geëlimineerd. Het resultaat: een softwaresysteem dat past bij het ‘DNA’ van uw bedrijf en dat u voorbereidt om uw activiteiten naar een hoger niveau te tillen. Na de oplevering blijven we beschikbaar voor aanpassingen en verbeteringen.

Uw voordelen Laat Conics de technische implementatie van uw software voor z’n rekening nemen. U zal het zich niet beklagen!
  • Vlotte technische implementatie met veel kennis van zaken, volgens de regels van ‘de kunst’.
  • Geen extra zorgen of werk voor u, want Conics neemt de implementatie van a tot z voor zijn rekening. Snel, efficiënt én binnen de vooraf bepaalde timing en budget.
  • Mogelijkheden om te oefenen, te testen en feedback te geven tijdens de implementatie. Het resultaat: software die volledig voldoet aan de behoeftes en de manier van werken van uw organisatie
  • Met een feilloze implementatie haalt u maximaal rendement uit uw IT-investering.
  • Tijdens de implementatie ondervindt u geen hinder in uw bedrijf. U kunt verder blijven werken zoals anders, terwijl wij de organisatie nog efficiënter maken!
Onze andere diensten
Uw bedrijf efficiënter en rendabeler maken? Conics slaat de brug tussen business en software. Contacteer ons!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.