Project begeleiding

Diepgewortelde workflows optimaliseren

Een voorstel voor strategische veranderingen in uw organisatie is één iets. Maar vaste, vaak diepgewortelde workflows en systemen aanpakken en bijsturen is een complex proces. Er moeten cruciale keuzes gemaakt worden en er komen heel wat beperkingen bij kijken op vlak van tijd, budget en middelen. Tegelijk worden er hoge kwaliteitseisen gesteld. Het is aangewezen om u te laten begeleiden door een expert met veel ervaring.

Veranderingsproject op basis van slimme software

Conics is een specialist inzake veranderingsprojecten in bedrijven, in het bijzonder in de grafische en verpakkingsindustrie. We vertrekken van slimme, gebruiksvriendelijke software om uw organisatie rendabeler te maken. Budget, kwaliteit, timing: we houden alle ballen tegelijk in de lucht. We evalueren proactief en houden u steeds op de hoogte over de status, zodat we uw project succesvol kunnen afronden. Ook de technische implementatie nemen we voor onze rekening.

Uw voordelen Laat Conics het veranderingsproject in uw organisatie in goede banen leiden en ondervind tal van voordelen!
  • Doordat u het project management overlaat aan een specialist ter zake, heeft u zelf meer tijd voor uw kerntaken in de organisatie. U verliest met andere woorden geen kostbare tijd en energie door iets te doen waar u geen kaas van gegeten heeft of totaal geen tijd voor heeft.
  • We informeren en rapporteren u proactief zodat we ons plan van aanpak kunnen bijsturen, mocht dat nodig zijn. Door goed te communiceren en ons gezond verstand te gebruiken, maken we van uw project een groot succes!
  • U kunt op beide oren slapen dat uw project probleemloos opgeleverd geraakt, binnen de vooropgestelde tijd en het beschikbare budget.
  • Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om u veilig te gidsen langs de verschillende valkuilen van projectimplementaties.
  • Door samen te werken met een ervaren partner als Conics heeft u zelf meer tijd om u bezig te houden met uw kerntaken.
Onze andere diensten
Uw bedrijf efficiënter en rendabeler maken? Conics slaat de brug tussen business en software. Contacteer ons!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.