Esko en Conics kondigen de samenwerking aan!

Esko, de ontwikkelaar van geïntegreerde soft- en hardwareoplossingen voor de wereldwijde etiketten- en verpakkingsmarkt, heeft zopas een nieuwe samenwerking met Conics aangekondigd. Conics zal Esko ondersteunen met uitgebreide training van de native PDF editing software ArtPro+, de workflow automation oplossing Automation Engine en de packaging management oplossing WebCenter, aan klanten in de Benelux.

“We willen er altijd voor zorgen dat onze klanten het beste uit hun Esko-software halen”, zegt Isabelle Manche, regional business director EMEA bij Esko. “Door samen te werken met Conics kunnen we een extra niveau van klantenondersteuning bieden om ervoor te zorgen dat elke gebruiker zijn investering maximaal benut en optimaal gebruik kan maken van de tools die zijn ontwikkeld om hun go-to-market te versnellen en hun business te stimuleren.”

“Ons team krijgt een kick van uitdagende projecten. Bovendien zijn wij altijd op zoek naar langetermijn-oplossingen voor onze klanten”, vertelt Dries Maerten, medezaakvoerder bij Conics. “Samenwerken met klanten om het Esko-ecosysteem succesvol te integreren in hun werkprocessen, maakt het leven voor onze klanten eenvoudiger. We kunnen daarom niet blijer zijn om met Esko samen te werken als implementatie- en trainingspartner.”

Uw bedrijf efficiënter en rendabeler maken? Conics slaat de brug tussen business en software. Contacteer ons!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.