Close
connect business with software

CONICS

Conics is een volledig onafhankelijke softwareconsultant met 100% focus op grafische processen. Gebaseerd op een diepgaande kennis van de grafische industrie en een duidelijke visie op software selectie, stellen we de best mogelijke oplossing voor aan onze klanten: een oplossing die naadloos aansluit op hun behoeften en strategie.

Onze dienstenUser stories

Onze Diensten

Wij bieden twee essentiële diensten aan:
Begeleiding in de keuze van de juiste standaardsoftware, en
ontwikkeling van software op maat.

begeleiding bij het kiezen van bedrijfssoftware

Het doel van onze begeleiding is eenvoudig: de juiste software die naadloos aansluit op uw bedrijfsprocessen, ongeacht de leverancier. In de snelle wereld van grafische software is het cruciaal om de juiste keuzes te maken.

Wat ons onderscheidt is onze leveranciersonafhankelijke en productonafhankelijke aanpak. Dit betekent dat we objectief en transparant kunnen adviseren, zonder beïnvloed te worden door de belangen van softwareleveranciers.

We gaan uit van uw proces, niet van een softwaretool. Bij Conics begrijpen we dat elk bedrijf specifieke vereisten heeft en dat een persoonlijke aanpak uiterst belangrijk is. Ons ervaren team van consultants analyseert grondig uw bedrijfsbehoeften, workflow en doelstellingen. Op basis hiervan bieden we advies op maat om de meest geschikte softwareoplossingen te identificeren. Of het nu gaat om ontwerpsoftware, tools voor productieplanning of andere grafische toepassingen, wij zorgen ervoor dat uw keuze perfect bij uw bedrijf past.

Benieuwd welke standaard software we vaak implementeren of optimaliseren? Neem dan een kijkje op onze partnerpagina voor een bloemlezing van de partners en hun software waarmee we, altijd onafhankelijk, samenwerken om ze te integreren in jouw processen.

Softwareontwikkeling op maat van de klant

Soms voldoen standaard softwareoplossingen niet aan de specifieke eisen van uw grafische bedrijf. In dat geval komen wij in actie met onze softwareontwikkeling op maat. Ons ervaren team van ontwikkelaars begrijpt de complexiteit van de grafische industrie en gaat graag aan de slag om software te maken die precies past bij uw unieke behoeften en processen.

Wij geloven in het leveren van oplossingen die niet alleen voldoen aan uw huidige eisen, maar ook schaalbaar zijn voor toekomstige groei. Samen met u doorlopen we het hele ontwikkelingsproces, van concept tot implementatie, om ervoor te zorgen dat de op maat gemaakte
software perfect aansluit bij uw bedrijfsdoelstellingen.

Of u nu specifieke taken wilt automatiseren, verschillende systemen wilt integreren of een geheel nieuwe applicatie wilt ontwikkelen, wij hebben de expertise om het voor u te realiseren.

Producten

Herkent u hieronder één van uw producten… dan kunnen wij u helpen!

Mist u uw product in het rijtje hieronder? Dan kunnen wij u zéker helpen!

User Stories

Vind inspiratie in de getuigenissen van onze klanten

Conics Client Testimonial - McBride
McBride

McBride is een toonaangevende Europese fabrikant van schoonmaakproducten. Voor hun afdeling voor de ontwikkeling van productverpakkingen was […]

Lees meer

Conics Client Testimonial - Grandeco
Grandeco

Grandeco schakelde Conics in voor het ontwerpen en implementeren van een gebruiksvriendelijk maatwerksysteem voor het maken en ontwikkelen van hun producten. De […]

Lees meer

Vitra

“De insteltijden zijn verkort, de productie is sneller geworden en we hebben met minder stilstand te maken. Kortom, we kunnen direct kosten besparen”, zegt CEO Jan Laeremans.

Lees meer

Rask

Het gebruiksvriendelijke softwaresysteem van Conics zorgt voor tevreden medewerkers en een verbeterde klantenservice bij verpakkingsspecialist Rask.

Lees meer

Soenen Golfkarton

Soenen Golfkarton deed een beroep op de specialisten van Conics voor het ontwerp en de implementatie van een gebruiksvriendelijke oplossing op maat voor het artworkmanagement en […]

Lees meer

Crea Print Group

Sinds de implementatie van workflow-software in september 2018 bij Crea Printing in Roeselare is de verwerkingssnelheid van de prepressafdeling […]

Lees meer

Jobs

Ons team zoekt versterking!

Met dank aan onze klanten en prospecten groeit Conics dag na dag mee met hen door toffe en uitdagende projecten te realiseren en te onderhouden. Dit succes doet ons nu uitkijken naar extra mensen om mee te bouwen aan de vele verhalen die we dagelijks schrijven. Ons huidige team bestaat uit developers die web applicaties bouwen, consultants die onze klanten begeleiden en projecten sturen, commercieel talent die de pipeline blijft vullen, technische specialisten die servers en support beheren en administratieve duizendpoten die zorgen dat alles mooi geregistreerd wordt. Met deze veelkleurige bende leggen we elke dag de puzzel om de juiste mensen voor de juiste projecten in te plannen.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, heb je kennis of ervaring van onze industrie of software projecten in het algemeen en vermoed je dat jouw skillset past binnen onze groep, contacteer ons dan voor een gesprek! Onze vacatures op de site geven je een idee van wat we doen, maar bij Conics geloven we in mensen en niet in functies, dus aarzel niet om ons te contacteren!

Interesse in een functie of ben jij de persoon die we zoeken?
Contacteer ons zeker via dries@conics.be

Web App Developer

Wij zoeken een Web App Developer om onze software te ontwikkelen en deze te verbinden met oplossingen van derden.

Ontdek onze vacature
Project Consultant

Vind je het leuk om oplossingen voor klanten te zoeken, te vinden en te implementeren? Lees er dan zeker alles over en solliciteer!

Ontdek onze vacature

Contact

Interesse in onze diensten?


Tel.: +32 486 73 72 52
Tel.: +32 495 63 87 98

ELVERDINGESTRAAT 71 | 8900 Ieper | Belgium

info@conics.be

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.