Over Conics

Conics slaat de brug tussen business en software. Zo maken we uw bedrijf slimmer, efficiënter en winstgevender. Conics helpt u om de juiste software te kiezen en ze in uw bedrijf te implementeren. Vinden we geen bestaande oplossing, dan maken we software volledig op uw maat.

Dries Maerten en Frederic Vandelanotte, de 2 zaakvoerders van Conics, vormen de perfecte tandem van business en software. Samen hebben ze bijna 40 jaar ervaring, en met de andere medewerkers erbij meer dan 60. Conics is een volledig onafhankelijke dienstverlener. We werken ook samen met een aantal gespecialiseerde partners om aan onze klanten een zo volledig mogelijke oplossing voor te stellen, die naadloos aansluit bij hun behoeften en strategie. Onze medewerkers kregen een in-depth opleiding van deze partners, waardoor ze perfect weten hoe de systemen in elkaar zitten en ervoor kunnen zorgen dat het bij onze klanten vlot werkt.

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Ieper, West-Vlaanderen. Maar we werken in gans Europa. Ons team krijgt een kick van uitdagende projecten en we zoeken altijd naar een langetermijnoplossing voor onze klanten. Van analyse over project management en implementatie tot integratie: Conics maakt uw bedrijf klaar voor de toekomst!

Uw bedrijf efficiënter en rendabeler maken? Conics slaat de brug tussen business en software. Contacteer ons!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.