Over Conics

Conics slaat de brug tussen uw business en uw software. Zo maken we uw bedrijf slimmer, efficiënter en winstgevender. Met een strakke focus op grafische processen, helpt Conics u om de juiste software te kiezen en ze in uw bedrijf te implementeren. Dit in lijn met uw visie, doelstelling en cultuur alsook matchend met uw stakeholders en bedrijfsprocessen. Vinden we geen bestaande oplossing, dan maken we software volledig op uw maat.

Dries Maerten en Frederic Vandelanotte, richtten Conics op in 2017,  en vormden destijds de perfecte tandem van business en software. Conics is een volledig onafhankelijke dienstverlener, heeft zijn focus op de grafische sector en werkt hiervoor samen met een aantal gespecialiseerde partners om aan onze klanten een zo volledig mogelijke oplossing voor te stellen. Een oplossing die naadloos aansluit bij hun behoeften en strategie.

Sinds 2018 kwamen onze eerste collega’s aan boord en ondertussen zijn we bijna 10 medewerkers sterk. Ons team van developers en consultants vind je dagelijks bij onze klanten in West-Europa om hun grafische processen te optimaliseren, structureren en te automatiseren.

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Ieper, West-Vlaanderen. Maar we werken in gans Europa. Ons team krijgt een kick van uitdagende projecten en we zoeken altijd naar een lange termijn oplossing voor onze klanten. Van analyse over project management en implementatie tot integratie: Conics maakt uw bedrijf klaar voor de toekomst!

Uw bedrijf efficiënter en rendabeler maken? Conics slaat de brug tussen business en software. Contacteer ons!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.