Mensen maken het verschil, vandaar dat Scotty uw mensen de tools wenst te bieden om dat verschil te maken. De grafische industrie is echter gezegend met heel wat top technologie die reeds specifieke processtappen supporteert en ondersteunt. Al van bij de opstart van Conics, hebben wij de keuze gemaakt om volop de kaart van partnerships te trekken. Door samen te werken met onze technologie partners, bouwen we verder op en met hun oplossingen om de grafische supply chain van onze klanten te versnellen en vereenvoudigen.

 

Plug in en trap af!

 

Scotty’s API is specifiek opgebouwd om met uw reeds bestaande software te connecteren. Tijdens de implementatiefase evalueren we uw reeds aanwezige software stack. In overleg connecteren we met wat u reeds heeft en/of implementeren we enkele extra standaard third party oplossingen waar het past. Finaal brengt Scotty uw volledige supply chain samen in 1 cockpit. Scotty is niet gecreĆ«erd om te vervangen of te concurreren, maar om samen te werken, uit te wisselen en op te lossen! Samen versterkt Scotty uw operational excellence!

 

Technologie partners

 

Conics is trots op zijn partnerships met top technologie partners binnen de grafische sector. Samen beantwoorden we de hoge eisen van de grafische industrie, een industrie die immer in volle evolutie is. Scotty’s team en hun competenties worden continu up to date gehouden door samen met onze partners projecten te doen, trainingen te volgen en informatie uit te delen.

Uw bedrijf efficiƫnter en rendabeler maken? Conics slaat de brug tussen business en software. Contacteer ons!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.