Team day out

Vorige week hielden we met Conics onze jaarlijkse team day out. Het moment om iedereen eens in een andere omgeving te leren kennen. Niets gaat boven wat stresshormonen door de aderen jagen om te zien uit welk hout we allemaal gesneden zijn, dachten we tijdens de organisatie.

Vandaar ons eerste bezoek aan de Biover klimzaal “BLEAU” aan de Blaarmeersen te Gent. Met een klimmuur van meer dan 16m hoog was het motto “To boldly go where no one (ehum) has gone before!”. Leuk, spannend en low profile, een absolute aanrader. Thanks ook aan het team van Bleau voor de leuke ontvangst en de uitstekende begeleiding.

Na de bangelijke realiteit van het klimmen, gooiden we ons op de virtuele realiteit in “The Park”. Heerlijk lachen geblazen met ondergetekende die als eerste de loopplank mocht trotseren, ook bedankt ja… Na de opwarming werd met wisselend succes overgegaan tot het bevrijden van virtuele gijzelaars. Great game guys!

De dag werd afgesloten met een heerlijk diner in de B’Artiest te Ieper. Vergezeld van onze “plus ones” werden de hero├»sche verhalen wat extra aangedikt ter imponering van het thuisfront. Ik vermoed ook hier met wisselend succes…

Bedankt aan alle teamleden om zich, zoals altijd, volledig te smijten en er een leuke dag van te maken. What a day!

 

Uw bedrijf effici├źnter en rendabeler maken? Conics slaat de brug tussen business en software. Contacteer ons!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.