Winter is there, summer is coming!

29/12/2020, de laatste en meteorologisch de donkerste week van het jaar is voorbij. Voor sommigen onder ons is 2020 misschien wel het donkerste jaar ooit geweest. Dit door de tot treurnis herhaalde Covid crisis of andere. Voor diegene die persoonlijk of professioneel verlies hebben gekend, hopen en wensen we dat 2021 opnieuw licht en perspectief zal bieden.

Bij Conics zijn we blij te merken dat we de eerste golf vlot overleefd hebben, tegen de zomer opnieuw volop aan de bak zijn gegaan en een top laatste kwartaal hebben gekend. We kijken dan ook vol ambitie uit naar 2021 om ons groeipad verder uit te bouwen. Dit samen met het steeds groeiende team van Conics, onze bestaande en nieuwe klanten alsook onze fantastische partners.

Met enkele nieuwe partnerships en producten in het verschiet voor Q1 (volg zeker onze LinkedIn company page voor meer info), zal 2021 heel wat nieuwe en interessante horizonten brengen voor ons. Met ons motto ‘customers first’ in gedachten, zijn we ervan overtuigd dat we er samen een fantastisch 2021 van gaan maken.

Let’s connect in 2021!

Uw bedrijf efficiƫnter en rendabeler maken? Conics slaat de brug tussen business en software. Contacteer ons!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.